lørdag den 4. februar 2012

Mit nye liv som blogger.

UHA som det er sjovt. Har lige spist en kage, overså i min iver,(det er pga. alt det nye jeg er ved at lære) at der var en papirform under og da havde jeg spist det halve ;o) ;o) ;o) pyt skidt det fylder altsammen.









6 kommentarer:

  1. Hej min blomst:o)

    Ih, hvor du hygger dig:o) DEJLIGT med en ny legeplads.

    Pas nu på med, hvad du putter i munden. Jeg kan se, at der ligger en kuglepen faretruende tæt på dig. Den kan jo minde lidt om en dejlig, sprød, grøn asparges :o) Håber muffin-papiret løber igennem systemet uden problemer:o)

    Er glad for at høre, at du nyder dit nye liv som blogger. Selv går jeg og "hygger" (adder!!!!!) mig med støvsuger, gulvskrubbe og støveklud. I pauserne kigger jeg ind hos dig:o)

    Knus fra Freaky Flade, hvor sneen drysser ned

    SvarSlet
  2. Da jeg kan se, at du (I) sidder og guffer i jer, altimens I blogger, ville det måske være en idé at gå ind og godkende kommentarer og lade kagepapiret (As God is my witness I will never go hungry again) ligge et par minutter? :0))

    SvarSlet
  3. Hi hi ... Ja man glemmer alt omkring sig når man starter på bloggeriet. Håber kagen var god med ekstra "fyld". Skønne skønne billeder du har vist fra jeres have, nu glæder jeg mig endnu mere til at læse med her.
    Rigtig god weekend.
    Kh Lone

    SvarSlet
  4. @Tante grøn. Hej min blomst,dette her skal du prøve, det er bare så sjovt. Jeg er nede hos mit blomsterbarn(hun er godt nok strid HAR LIGE VIST;HAR LIGE VIST; men jeg skal nok få det lært, for jeg vil!!!!!!!!!!!!!!!
    ADDER det rengøring (hvorfor skal vi beskæftige os med sådan noget??????)
    KNUS herfra
    @.Nette. Jeg elsker det citat.

    SvarSlet
  5. @.Nette, også knus til dig.

    SvarSlet
  6. @.Nette. Er lavet om til det var før.

    @.Lone.Ja tiden forsvinder, Wupti så er den væk. Håber jeg kan styre det.
    KH Margrethe.

    SvarSlet

Jeg vil blive glad hvis du ligger en lille kommentar. ;-)