onsdag den 15. februar 2012

ROSER

Hjælp !!!  jeg kender ikke navnet på denne rose. Er der en af jer der har et bud ? Jeg er ved at lave lister over mine roser.

8 kommentarer:

  1. Kære Margrethe

    Lidt svært at bedømme ud fra et billede, så lidt mere info kunne være godt. Dufter den? Hvis ja hvor stærkt? Remonterer den?

    Jeg har et par bud men afventer dit svar :-)

    SvarSlet
  2. Jeg kan ikke hjælpe, men smukke er de.

    SvarSlet
  3. Hej Nette.

    Duften er svag.Den har en masse små torne som ved hybenroser.Det var en lille stakkel jeg bøbte for 25kr. På planteskolen kunne de ikke huske hvad den hed.Mærkaten manglede, da den kom i jorden voksede den ret hurtig, tror den bliver stor. Efter 6 mrd. havde den en højde af ca. 1,30m.
    Den er remonterende.

    SvarSlet
  4. Det er meget, meget svært at gætte på udfra dit billede. Hvornår fik du den? For måske er det en af de Austin roser, som også kan blive små klatreroser. Det kunne f.eks. være St. Swithun, men den har ikke så mange torne. Så er der selvfølgelig Stanwell Perpetual som er historisk og har en mill. torne (næsten som en "klitrose", men den bliver mere creme, når de enkelte blomster modnes. Er svært når man ikke står med næsen i blomsten og kan see den rigtigt. Der skal nok være nogen andre med gode bud.

    SvarSlet
  5. St. har jeg. Den anden rose du nævner har jeg ikke. Men prøv at se på bladene de har en sjov grøn farve.

    SvarSlet
  6. Den lille gnalling er godt nok blevet stor!
    Jeg syntes det ligner en historisk rose? Men har ikke nogen umildbare bud. Det ser virkeligt smukt ud sammen med den storkenæb :-)
    K.Gro

    SvarSlet
  7. Hej min blomst.

    Jeg tror det er en Rosa Margrethe.o)
    Den er rigtig rigtig smuk.

    Godnat og gajol...:o)

    Godnatknus

    SvarSlet

Jeg vil blive glad hvis du ligger en lille kommentar. ;-)