tirsdag den 7. februar 2012

Så pyt, flere Tante Grøn billeder

Bare lab i jer tøser

























8 kommentarer:

  1. SUUUUUUUUUUUUUUUUUK, hvor er der skøøøøøøøøøøønt og hvor ER Tanten og Syrenprinsen dygtige! Og modige. Jeg øjner indtil flere springbalsaminer. *sukker drømmende og henført over den pragtfulde have*

    SvarSlet
  2. ÅH, hvor er det dejligt at se dine billeder fra Tante Grøns have - de ligner til forveksling mine :)))) Det er den mest fantastiske have jeg nogensinde har set, og jeg glæder mig SÅ meget til at se den igen - lige om lidt! :)
    Tak for synet - nu vil jeg drømme videre resten af dagen.

    SvarSlet
  3. Hvor ser det godt ud:) Tak for kigget, vi kan ikke få sommerbilleder nok nu:) Anne Gine

    SvarSlet
  4. Tak for rundvisningen. Varmer på sådan en kold februar dag.
    Kan tænke nig til hvor dejligt det må være at sidde på bænken og nyde udsigten der fra.

    SvarSlet
  5. uuuuuhhhh hvor jeg osse glæder mig til at komme tilbage til den skønne have
    og til havens dejlige mennesker :-)
    Kh Lone

    SvarSlet
  6. <3 <3 <3 Søde Margrethe,

    her kommer jeg blåfrossen (af kulde) hjem, efter en lang dag på farten, og skal da liiiige ind og se, hvad du går og laver, min skat. OG SÅ KAN DET ELLERS VÆRE, AT JEG LIGE PLUDSELIG FIK VARMEN BÅDE i KROPPEN; HJERET OG SJÆLEN:o) <3 <3 <3 <3 :o)

    For det første er det utroligt sødt af dig, at du synes, vores have er værd at vise frem på din helt spritnye blog, hvor ideer til nye indlæg garanteret nærmest står i kø. Og så ofrer du endda hele TO indlæg på os:o) Det siger meget om, hvordan du er som person....hjertevarm og bare noget så dejlig:o)

    For det andet, så bliver jeg så glad, rørt og varm indeni over dine kommentatores venlige og pæne ord på begge indlæg, at jeg er sikker på, at jeg ikke behøver andet end et ENKELT par uldne sokker og et uldtæppe for at holde varmen iaften:o) Sådan nogle søde kommentarer varmer jo en forfrossen vintersjæl helt ud i romertåen.

    For det trejde er det så livsbekræftende og opløftende at se billeder af sine elskede blomster igen. Ikke mindst roserne. Og ikke mindst her i den sibiriske kulde, hvor alle mine darlings er pakket ind i en tykt snedyne. Vi er SÅ dårlige til at sørge for, at få taget billeder af havens sommerflor. Det må vi se at få lært, så vi har lidt at trøste os med om vinteren.

    Iår tror jeg havens højdepunkt bliver forårshaven med alle de mange nye løg, der blev lagt i efteråret der ingen ende ville tage. Har allermest lyst til at invitere alle dine søde kommentatorer på dette indlæg til Tulipanfestival. Rosentiden er jo også dejlig....og stauderne peaker jo i august...og .....og.....og:o)

    Det er dejligt at kende jer allesammen. Tusind tak fordi I gav frysepinden varmen.

    Knus og kram

    SvarSlet
  7. UPZ.....tekniske udfordringer igen igen:o) Hende der lige skrev den ufatteligt lange roman ovenfor, var altså mig, - aner ikke hvorfor jeg pludselig kun kunne skrive under anonym:o)

    Hav en dejlig aften og hvis du skal ud og lufte Ozzy så husk lige at lade blikket glide opad. Månen er fuldstændig pragtfuld iaften. Og planeterne Jupiter og Saturn står lysende funklende klare på aften/nattehimlen......!

    Tirsdagsknus og tak Margrethe

    SvarSlet
  8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Jeg vil blive glad hvis du ligger en lille kommentar. ;-)